Mine hovedkompetencer falder inden for følgende områder 

- Embedded software: Embedded software kræver en del mere omtanke end programmering til en PC. Processorydelsen er normalt lav, der er begrænsede resourcer (ram og rom), der skal tages hensyn til strømforbrug og timing er et og alt. Det er meget vigtigt med en god forståelse for den hardware, som der interfaces til. 

- UI design: Brugerfladen er en stor del af det kvalitetsindtryk som opleves i elektronikprodukter. Jeg mener det er en meget væsenligt del af udviklingen som bliver overset i mange produkter. Brugeren skal helst kunne bruge produktet uden at have brug for manual. 

- PC software: Udvikling af PC software der primært har interface til externe hardwareenheder (f.eks. gennem USB, parallelport, seriel port o.s.v.)

- Elektronikudvikling: Under elektronikudvikling hører design af analog og digital audio/video, printudlægning, komponentvalg, kontruktion af prototyper, produktionsmodning og overdragelse til produktion. 

Af de projekter jeg har arbejdet på i mine tidligere job kan nævnes:

Forbrugselektronik

Mobiltelefoni

- WAP browser i mobiltelefon
Jeg har været med i et udviklingsteam som vedligeholder WAP browser software og implementerer nye funktioner i denne.

DVD afspillere

- Test af DVD afspiller
I forbindelse med introduktion af DVD afspiller har jeg stået for test af brugerflade og hardware.

- Udvikling af DVD afspiller
Jeg har været med til at udvikle en DVD afspiller baseret på Mediamatics Pantera Chip. Jeg var med til at lave software og hardware til denne afspiller.

MP3 afspillere
- Projekt management af MP3 produkter
Jeg stod for den tekniske side af godkendelse, testning og projektmanagement af MP3 afspillere udviklet i Korea af tre forskellige fabrikanter. Samtidig stod jeg for test og evaluering af andre potentielle afspiller til produktlinien.

- Udvikling af PDA/MP3 afspiller
I forbindelse med udvikling af egen PDA/MP3 afspiller stod jeg for brugerfladedesign, design af kredsløb, feature udvælgelse, evaluering af hukommelses medier og kontakt til IC fabrikant.

Video test udstyr
- Testsystem til produktionskontrol af videomaskiner
Jeg har stået for videreudvikling og vedligeholdelse af automatisk testsystem til videomaskiner. Testsystemet var PC baseret, og kontrollerede forskellige tilsluttede testinstrumenter, og gav de testede videomaskiner kommandoer via deres IR indgang.
Systemet genererer data til viderebehandling i database til kvalitets sikring.

- MacroVision testgenerator
I forbindelse af testning af MacroVision implementering har jeg udviklet software til videogenerator, der genererer en række MacroVision testsignaler.

- PDC/VPS test suite
Til at teste kompatibilitet med PDC og VPS har jeg udviklet PC baseret suite med interface til testgeneratorer, måleinstrumenter og videomaskiner.

Professionelt videoudstyr
- PDS, Professionel Duplication system.
Software og hardware design af PDS, et system der kontrollerer op til 50 dobbelte videomaskiner for kopiering og review af videobånd. Systemet har integrerede video og audio distributionsforstærkere.

Fjernbetjeninger
I forbindelse med forbrugselektronik og testudstyr har jeg stor erfaring med at programmere forskellige fjernbetjeningskodere og -dekodere på mikroprocessorer og PC.

High end audio/video
- Opgradering af A/D konverter
I forbindelse med introduktion af DVD afspillere skulle en A/D konverter opgraders til at kunne modtage 96KHz, 24 bit digital audio signal. Det var en anodekoblet rør-forstærker, der skulle have en ny S/P-DIF receiver og A/D konverter.

- Surround Sound Processor
I forbindelse med design af en avanceret surround sound processor (SSP) var jeg med til udvikle brugerflade, hardware og software. Jeg var med til at udvikle software for to 8 bits Microchip PIC processorer og en 32 bits Coldfire 90 MHz processor. Desuden stod jeg for at udvikle et PC program i Visual Basic, for at brugeren lettere kunne opsætte SSP'en og downloade ny firmware deri.

Overvågning/sikkerhed
- Closed Caption enkoder
I forbindelse med overvågningskameraer har jeg designet en mikroprocessor baseret enhed, som indsætter information (f.eks tid, dato, kameranummer og anden tekst) som closed caption i et videosignal.

- Halogenlampe med sensor
Design af elektronik i halogenlampe med indbygget sensor og videokamera.